• 2310 901060

Μεσιτικό γραφείο Θεσσαλονίκη

Ενοικιάσεις / Πωλήσεις ακινήτων - Arcus Real Estate
Real Estate Arcus

Arcus Real Estate

Η εταιρία Arcus ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2017 μετά από πολυετή εμπειρία στον χώρο του Real Estate στην Ελλάδα. Μια ομάδα νέων ανθρώπων με δυναμισμό και επαγγελματισμό είναι στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουν άμεσα στο γραφείο μας στην Θεσσαλονίκη.

Όλα έχουν μια αρχή όπως κάθε μέρα που ξημερώνει, όπως η κάθε ημέρα της ζωής μας. Ξεχωριστή και πετυχημένη θεωρείται αυτή που φτάνει στο τέλος της με μια καλή συνεργασία σε οποιονδήποτε τομέα. Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στον πελάτη σε οποιαδήποτε διαδικασία συναλλαγής από την αρχή μέχρι το τέλος. Με γνώμονα την εμπιστοσύνη,ως σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας ειμαστε διπλα σας για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.

Η εταιρία μας διαθέτει πλήρη εξυπηρέτηση σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία σας εντός της επαγγελματικής μας επάρκειας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο τομέα του Real Estate και με στόχο την συνεχή ανάπτυξη βρισκόμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας όσον αφορά την νομική σας κάλυψη αλλά και για οποιαδήποτε επέμβαση μηχανικού χρειαστείτε. Καθώς οι νόμοι αλλάζουν συνεχώς είμαστε σε συνεχή ενημέρωση έτσι ώστε να μπορούμε να σας βρίσκουμε πάντα την σωστή λύση. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε νέα προβλήματα όσον αφορά τα ακίνητα μας και ο σωστός τρόπος να λυθούν είναι η συνεχής ενημέρωση για την επίγνωση των δικαιωμάτων μας καθώς οι νόμοι αλλάζουν συνεχώς. Τα μεσιτικά γραφεία είναι η λύση και το κλειδί σε οποιαδήποτε υπόθεση καθώς έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν ακόμα και έναντι ενός δικαστηρίου. Κάντε την σωστή επιλογή για το πιο σημαντικό σας αγαθό δείχνοντας την εμπιστοσύνη σας σε μια μεσιτική εταιρία που μπορεί να δώσει αξία στο ακίνητο σας και να σας βρίσκει πάντα λύσεις.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε με στόχο την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και όχι σε υλικά πράγματα. Eπενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους με σωστή πολιτική, εξυπηρέτηση πελατών και διαχείριση ακινήτων.