• 2310 901060, 2310 251060

Μεσιτικό γραφείο Θεσσαλονίκη

Ενοικιάσεις / Πωλήσεις ακινήτων - Arcus Real Estate
Real Estate Arcus

Arcus Real Estate

Η εταιρία Arcus ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2017 μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο του Real Estate στην Ελλάδα. Μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα ενώθηκαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με δυναμισμό, επαγγελματισμό και συνέπεια απέναντι στον εκάστοτε πελάτη.

Σύμφωνα με τον ορισμό, ακίνητη περιουσία θεωρείται « η ιδιοκτησία που αποτελείται από γη και τα κτίρια που υπάρχουν σε αυτή, μαζί με τους φυσικούς πόρους όπως είναι οι καλλιέργειες ή το νερό». Η δραστηριότητα της ακίνητης περιουσίας όπως προκύπτει, είναι « το επάγγελμα που αφορά την αγορά, πώληση ή μίσθωση γης, κτιρίων ή σπιτιών ».

Η διαχείριση ακίνητης περιουσίας είναι αρκετά περίπλοκη ενώ οι νόμοι μεταβάλλονται συνεχώς αλλά με την αδιάλειπτη ενημέρωση μας και με γνώμονα την εμπιστοσύνη ως σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας, είμαστε δίπλα σας για να σας οδηγούμε πάντα στη σωστή λύση και να σας παρέχουμε διασφάλιση αναγκών όσον αφορά την νομική σας κάλυψη αλλά και για οποιαδήποτε επέμβαση μηχανικού χρειαστείτε.

Ένας πιστοποιημένος εκτιμητής και σύμβουλος ακινήτων είναι το κλειδί σε οποιαδήποτε υπόθεση ακίνητης περιουσίας καθώς έχει επίγνωση των δικαιωμάτων του πελάτη του με αποτέλεσμα την δυνατότητα βοήθειας ακόμη και έναντι ενός δικαστηρίου.

Η εταιρία μας διαθέτει πλήρη εξυπηρέτηση σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία σας εντός της επαγγελματικής μας επάρκειας. Κάντε την σωστή επιλογή για το πιο σημαντικό σας αγαθό δείχνοντας την εμπιστοσύνη σας σε μια μεσιτική εταιρία που μπορεί να δώσει αξία στο ακίνητο σας και να σας βρίσκει πάντα λύσεις.

Eπενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους ακολουθώντας πάντα τη φιλοσοφία μας : Να είμαστε δίπλα στον πελάτη σε οποιαδήποτε διαδικασία συναλλαγής από την αρχή μέχρι το τέλος.